Mijn perfecte dag?


Mijn perfecte dag?

In 2018 deed Jeroen een Perfect Day sessie en vielen er verschillende puzzelstukjes op hun plek.

Als mede-oprichter voelt Stijlbreuk vanzelfsprekend als m’n kindje, maar uiteindelijk is het slechts een vehikel; een middel om een gelukkig leven op te bouwen. We zijn allemaal geneigd om in de waan van de dag en de dagelijke routine soms te vergeten wat echt belangrijk is en waar je gelukkig van wordt. De kleine en grote dingen.

In de Perfect Day sessie ga je, zonder dat het zweverig wordt, op onderzoek naar die dingen waar jij gelukkig van wordt. De sessie eindigt met ‘jouw gedroomde perfecte dag’.

Sindsdien is de Perfect Day sessie een vast onderdeel van de onboarding van nieuwe teamleden bij Stijlbreuk. Mijn Perfect Day sessie heb ik inmiddels alweer 2 jaar geleden gedaan en afgelopen week had ik een persoonlijk hoogtepunt dat ik kon ‘afvinken’.

Vorige week maandag ben ik namelijk voor het eerst écht vader geworden en stond ik zondagochtend lekker met Mateo op m’n arm pannenkoeken te bakken; de start van mijn perfecte dag dat ik twee jaar geleden schetste.. 💙

En, hoe begint jouw perfecte dag?

PS. Wil je meer weten over de Perfect Day sessie? Jeroen vertelt je er graag alles over.

Werner Bastianen
Strategie en concept