Nieuwe website en portal voor Abel installatie

3 april 2017  |  Nieuws


GasNed en GasNed Inkoop staan al sinds 1998 synoniem voor kwaliteit installatiewerk. Als coöperatie verzorgen ze uiteenlopende back-office activiteiten voor haar 244 leden, zodat die zich kunnen richten op het leveren van deskundig installatiewerk.

Door de twee losse namen, de breedte van de installatiebranche en het uitgebreide dienstenpakket hebben ze besloten om na 19 jaar onder één nieuwe naam de krachten te bundelen: Abel Installatie.

De afgelopen jaren hebben we verschillende projecten voor Abel Installatie mogen doen. We zijn dan ook trots dat we nu gevraagd werden om de nieuwe website én de portal voor leden te ontwerpen en te ontwikkelen. Beiden zijn volledig op maat ontworpen om de gezamenlijke propositie en de kracht van de coöperatie mooi samen te laten komen.

De website past nu, onder andere door het design, de persoonlijke interviews en eigen fotografie met de leden, goed bij de open en transparante coöperatie die Abel Installatie is. brix.team heeft hiervoor de content verzorgd.

Met de nieuwe portal is een volgende stap gezet in de service naar de leden. Zo is de gehele portal ook speciaal voor tablet ontworpen, zodat hij zowel op kantoor als onderweg optimaal gebruikt kan worden. De portal is samen met ezCompany ontwikkeld.

Bekijk het eindresultaat op abelinstallatie.nl.

Werner
Strategie en concept