There is no second chance for a First Impression

—First Impression
Terug naar overzicht
— The first impression of First Impression

Voor een bedrijf dat beleving verkoopt, is ook de online indruk van groot belang. Voor deze audio-visuele grootmacht uit Tilburg hebben we een volledige website op maat gemaakt. En uiteraard komen hierin de oplossingen van First Impression op een visuele & krachtige manier naar voren.

Met de overzichtelijke en eenduidige designpatronen zorgen we ervoor dat de opmaak naast mooi, ook consistent is. Want content is king, maar niet als het all over the place is.

Proactief, positief en constructief; zo hebben we de samenwerkingen ervaren. De Stijlbreukelingen waren flexibel en oplossingsgericht. Blij met het resultaat en de samenwerking!
Ron Haans - Chief Experience Officer
0 1
— Content is king

It's all about experience

De (visuele) inhoud is en blijft koning. En wat is het dan een genot om een website te ontwerpen voor een groep van 120+ enthousiaste vakidioten, met zoveel visueel geweld.

The devil is in the details

Soms zijn de oplossingen van First Impression overduidelijk, maar soms ook onzichtbaar. We hebben daarom een mini-appje gemaakt waar je op een panorama shot details uit kunt lichten in de vorm van klikbare “plusjes”.

Elk detail heeft zo zijn eigen toelichting. Zo kunnen ze gemakkelijk datgene uitlichten waarin ze zich onderscheiden. Uiteraard volledig te beheren in het CMS, maar dat is logisch.

0 2
— Easy to manage

Content editing, made easy.

Het CMS ís het proces

Om de consistentie te bewaren en om je weg te kunnen vinden binnen een grote website met alle verschillende post types, secties en instellingen, is het van belang dat het CMS je de weg leidt. Maatwerk zit zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de website.

Het beheren van content is op deze manier een eitje. Volg simpelweg de velden van boven naar beneden en gij zult een mooie pagina maken.

0 3
— Delivery

Controle over alle facetten van de delivery.

Een website is pas een goede website als hij snel bij de juiste gebruiker komt. Daarom hebben we een aantal processen en optimalisaties ingericht om deze site – maar ook elke andere site die we maken ? – gemakkelijk door te ontwikkelen en snel te kunnen serveren.

Fast, faster, fastest

Niet alleen Google houdt van snelheid, je gebruikers ook. Daarom comprimeren we the *bleep* out of the code. En als we dan toch bezig zijn, persen we net zo makkelijk de plaatjes en videos zo klein mogelijk, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

SEO

De juiste content moet ook efficiënt zijn weg vinden naar de relevante gebruiker. Almighty Google houdt van unieke content, van rijke metadata en van snelle websites. Wij zorgen voor de snelheid en techniek, en gezamenlijk zorgen we voor goede inhoud.

Zo scoren we hoog op de lijst der lijsten.

Eerst lokaal, dan pas live.

Een website is nooit klaar, er komen altijd aanpassingen en uitbreidingen. Al is het door voortschrijdend inzicht, door nieuwe ontwikkelingen of simpelweg omdat het nog nét iets beter kan. Het laatste wat je dan wil, is geklooi op een live server.

Daarom bouwen we alles lokaal, zodat we het eerst grondig kunnen testen en vervolgens ter goedkeuring voorleggen. Wel zo handig.

Website voor Ruysdael Slaapkliniek
Bekijk case
Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in om jouw ambities te bespreken!