Front-end development


We ontwikkelen front-end om je vingers bij af te likken. Dit doen we voor onze klanten en voor onze partners die op zoek zijn naar next level front-end.

User-centered

We geloven dat de gebruiker heilig is. Techniek moet daarvoor geen compromis zijn.

Daarom ontwikkelen wij front-end los van de back-end techniek en leveren dit uiteindelijk op als los thema of als headless front-end.

Super responsive

De tijd dat iedereen een 1024x768 beeldscherm had is voorgoed voorbij.

We bouwen daarom iedere front-end super responsive op, zodat het op elk denkbare resolutie lekker blijft werken. Of je het nu op je 4K cinema display bekijkt of op je 4 inch iPhonescherm.

Van web apps tot desktop

Als front-end specialisten houden wij wel van uitdagingen.

De ontwikkeling van front-end technologie is bovendien zover, dat het niet alleen voor websites ingezet kan worden. Zo ontwikkelen we interactieve spellen, progressive webapps en volledige desktop apps.

"Perfecte aanvulling op ons technische projectteam"


"Door de kennis en expertise van de mannen van Stijlbreuk is de samenwerking tijdens het BOVAG project heel prettig verlopen. Hun kennis op het gebied van interactiedesign en HTML was een perfecte aanvulling op ons technische projectteam! Door hun pragmatische manier van werken hebben we binnen de gestelde planning een mooi resultaat kunnen neerzetten."

Nicole de Kruijf - van de Wiel
Project manager - Datacon

We laten ons werk liever voor ons spreken...


ProFit Gym

Coach app


Voor ProFit Gym hebben we de Coach App als Single Page Application in web ontwikkeld. Zo draait de applicatie op alle devices met één code base en kunnen we nieuwe functionaliteit in korte iteraties ontwikkelen.

De front-end is headless opgeleverd en gekoppeld aan de API van een Laravel maatwerk back-end.

Bekijk case

Royal Ahrend

Royal Ahrend


De Royal Ahrend website is volledig maatwerk front-end met interactieve kaart en super responsive.

De front-end is omgezet naar een meertalig Wordpress thema op maat, zodat de content gemakkelijk beheerd kan worden. Bovendien is het design in secties opgeknipt die vanuit Wordpress ook volledig herbruikbaar zijn.

Bekijk case

Hamok

Hamok is een eigen product van Stijlbreuk. Met Hamok maak je in een handomdraai mockups van een bestaande website in een device.

Hamok is en desktopapplicatie die volledig met (front-end) webtechniek is ontwikkeld. De kracht van deze Single Page Application is dat er vanuit één code base naar meerdere platformen (MacOS, Windows en Linux) compiled kan worden.

Veel van de mockups die je ziet op onze website zijn met Hamok gemaakt. Probeer het zelf!

Download Gratis

Samen mooie dingen maken?


Neem contact op met Werner: werner@stijlbreuk.nl of 013 - 20 32 2 48

Of stuur een .