Maatwerk Wordpress Website


Ongeveer 30% van de websites op het internet draaien op Wordpress. En met goed recht; het is een stabiel en gebruikersvriendelijk Content Mangement Systeem. Helaas onderscheidt een groot deel van de websites zich slecht of is onveilig door het gebruik van standaard thema's.

Bij Stijlbreuk ontwikkelen we elke website op maat, zodat deze ingericht is op het halen van je doel, snel is in gebruik, aansluit bij de huisstijl en gemakkelijk is in beheer.

Responsive front-end

Meer dan de helft van website bezoeken vinden vanaf een mobiel apparaat plaats.

We bouwen daarom iedere front-end adaptive responsive op, zodat de website op ieder device goed werkt. Of je het nu op je 4K cinema display bekijkt of op je 4 inch iPhone-scherm.

Stijlbreuk sections

Wij zetten Wordpress graag zo gebruikersvriendelijk en dynamisch mogelijk op. Het beheer van een website moet prettig en eenvoudig aanvoelen.

We geven je de mogelijkheid om zelf pagina's aan te maken en hier secties aan toe te voegen. Mocht je een nieuw product / blog artikel of event hebben, dan kun je dit zelf aanmaken en inrichten binnen het design, zonder dat daar extra kosten bij komen kijken.

snelle hosting

De aandacht van een bezoeker verslapt snel, daarom is naast een goed ontwerp een snelle website erg belangrijk. Ook is een snelle website bevorderlijk voor de pagerank op Google.

We zorgen ervoor de de website geoptimaliseerd wordt geserveerd door gebruik te maken van de laatste web-technieken en hosting die is ingericht op Wordpress websites.

We laten ons werk liever voor ons spreken...


Royal Ahrend

Royal Ahrend

"Stijlbreuk heeft oog voor design, werkt overzichtelijk en zorgt in ieder stadium voor een tijdige oplevering. Kortom, een erg prettige samenwerking die heeft geleid tot een prachtige visuele en gebruiksvriendelijke website op maat. Deze website stelt Royal Ahrend in staat zich online beter te positioneren."

Jelle Van der Kolk
Business assistant to the CEO at Royal Ahrend

Responsive webdesign


De website is een belangrijk communicatie- en wervingskanaal voor ProFit Gym. Het uitgangpunt was dat de gehele website beweging en sport moet ademen. Ook al zit je thuis achter de computer of in de trein op je mobiel, ProFit Gym ís sport en daagt jou altijd uit om het maximale uit jezelf te halen.

Bekijk case

We are Playgrounds


Een WordPress CMS moet in dienst staan van de content en informatie en ook op die manier ingericht worden. Gestructureerd en uitgedacht rondom de informatie om zo snel en efficient content te kunnen toevoegen. Maar ook flexibel genoeg om te kunnen varieren.

Stijlbreuk ontwierp en ontwikkelde een volledig responsive website waarin de creativiteit van Playgrounds goed tot zijn recht komt.

Bekijk case

Website Abel Installatie


De website van Abel & Co is een cooperatie van installateurs. De website van Abel Installatie geeft weer welke voordelen een lidmaatschap bij Abel & Co een installateur biedt.

Interactieve elementen zoals de leden kaart geeft goed weer hoeveel impact Abel & Co in Nederland heeft en overtuigd nieuwe installateurs zich aan te sluiten.

Bekijk case

Benieuwd hoe we jouw website naar het volgende niveau kunnen tillen? Daag ons uit!


Neem contact op met Werner: werner@stijlbreuk.nl of 013 - 20 32 2 48

Of stuur een .