UI/UX

User Interface & User Experience design

We willen allemaal de ultieme gebruikerservaring bieden. Nu digitale interfaces belangrijke contactmomenten zijn, is het belangrijk dat deze perfect aansluiten bij het merk èn de verwachtingen van de klant of gebruiker.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van de optimale UI en UX voor (web) applicaties en websites.

Design is how it works

Design gaat veel verder dan alleen de grafische vormgeving. Gelaagde complexiteit, hiërarchie en het verhogen van gebruikersgemak, zorgen voor een blije gebruiker en organisatie.

Door de doelgroep en het (business) doel te doorgronden, kunnen we de ideale gebruikerspaden ontwerpen. Dit geldt zowel voor applicaties voor de klant, als voor interne tools.

We ontwerpen en ontwikkelen in een iteratief proces, waarin we al tijdens het ontwerpproces user tests afnemen en optimaliseren.

A good user experience is good business

Wij hechten naast gebruiksgemak veel waarde aan de ervaring die de gebruiker heeft tijdens de interactie met een product.

Want het gevoel van efficiëntie, interactiviteit en plezier dat de gebruiker heeft met jouw product, heeft invloed op de ervaring en merkbeleving die de gebruiker heeft. We zorgen ervoor dat de vormgeving perfect aansluit bij uw branding, merkbeleving en doelgroep.

Stijlbreuk weet duidelijk waar ze het over hebben. Hun kennis en ervaring weten zij heel goed in de complexe materie van pensioen door te voeren.
Peter Keizer - Product Owner Zwitserleven
Hun praktische manier van werken hield de snelheid in het project en daarmee de kosten in de hand.
Peter Keizer - Product Owner Zwitserleven

PensioenInzicht

Zwitserleven was opzoek naar een redesign van de bestaande web applicatie PensioenInzicht, zodat hij weer up-to-date was en klaar was voor aankomende nieuwe functionaliteiten.

Op basis van onderzoek naar pensioenbegrip in Nederland en het gebruik van de oude applicatie, werd de applicatie volledig opnieuw ontworpen, zodat het goed aansloot bij de kennis en onzekerheid van de doelgroep. Dit resulteerde in het nieuwe PensioenInzicht dat 2,5 punt hoger scoorden in het tevredenheidsonderzoek dan de oude applicatie.

Bekijk case

Glasheldere applicaties voor Interpolis

Niks is zo veranderlijk als het weer, zeker in Nederland. Boeren kunnen daarom bij Interpolis hun teelt verzekeren tegen verschillende weersomstandigheden die hun opbrengst in gevaar kunnen brengen, zoals storm, hagel en overmatige regenval.

Interpolis schakelde ons in om de web applicatie waarin de boeren hun (jaarlijkse) polisaanvraag indienen opnieuw te ontwerpen, voor een optimaal gebruiksgemak.

Bekijk case

Searchresult Insights

Searchresult schakelde ons in om het Insights dashboard te ontwerpen en de front-end te ontwikkelen, zodat het qua UX, flow en design past bij hun positie. Analytische tools hebben de neiging om enorm door de data gedreven te worden. Wij hebben juist op de gebruiker gefocust in zowel UX en design, evenals de menselijke expertise achter de cijfers.

Naar alle tevredenheid hebben we een volledig custom design dashboard opgeleverd, waarmee klanten meer inzicht krijgen in hun marketingcampagnes en Searchresult haar service nóg een stukje beter maakt.

Bekijk case

Wil jij ook de ultieme user experience?

Daag ons uit!

Bel of mail Werner
Over ons