Webapplicaties


Webapplicaties zijn unieke verlengstukken van je organisatie die jou, je collega’s en je klanten een glimlach bezorgen. Niet alleen omdat ze er goed uitzien, maar vooral omdat ze jouw service verbeteren en je bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter inrichten.

Responsive Web Applicatie

We ontwikkelen webapplicaties “Adaptive Responsive”, waardoor de user interface en gebruikersflow zich aanpast aan het type device dat je gebruikt. Er zit namelijk een groot verschil in het gebruiken van een applicatie wanneer je rustig achter je bureau zit of op je mobiel in de drukke spits in de trein.

Daarnaast nemen wij ook de technische context mee, bijvoorbeeld door het dynamisch laden van assets, zodat het op 3G en 4G soepel werkt en geen onnodige bandbreedte wordt gebruikt.

Progressive web versus native

We focussen ons op de ontwikkeling van webapplicaties, omdat wij geloven in de voordelen van web. Zo kun je met één codebase direct op desktop, iOS en Android lanceren en bieden nieuwe progressive technologieën steeds meer functionaliteiten die voorheen alleen met native apps mogelijk waren.

Daardoor is de ontwikkeling en het onderhoud van de applicatie een stuk voordeliger en kun je bovendien snel itereren met nieuwe functionaliteiten.

UI & UX maken het verschil

Steeds meer bedrijven zien in dat een gebruiksvriendelijke app met een aantrekkelijk design een noodzakelijk verschil maakt en een concurrentievoordeel kan opleveren. Een app bedenken is één, maar deze op een mooie en waardevolle manier opbouwen is een vak apart.

Wij geloven dat de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie voorop moet staan. Dit komt terug in de een prachtig design, logische gebruikspatronen en betoverende interacties. Een goede UX zorgt voor een tevreden gebruiker, waarbij de loyaliteit verhoogd kan worden door de goede service.

We laten ons werk liever voor ons spreken...


"Voorjaar 2014 kwamen we voor het eerst in contact met Stijlbreuk.

Na een kennismaking volgde een geweldige pitch welke voor veel enthousiasme zorgde. Dat we elkaar inmiddels begrepen was meer dan helder en een uitwerking van de plannen vond plaats. Een prettige samenwerking en mooie resultaten zijn inmiddels het effect. Stijlbreuk is een verlengstuk van ons ProFit Gym Team!

Inmiddels jaren later is het enthousiasme er nog steeds en met de huidige plannen blijven we elkaar prikkelen en zijn we nog lang niet klaar. Kort samengevat: Een goede combinatie van specialisten die weten waar ze aan werken."
Rutger van Brakel
Eigenaar ProFit Gym
ProFit Gym

Coach app


De ProFit Gym Coach App is alles wat je als sportschool coach nodig hebt. Als een lid binnenkomt, weet je precies welke service op dat moment geboden moet worden en sluit het ook perfect aan op de interne bedrijfsprocessen.

Bovendien tonen de eerste pilots aan dat de loyaliteit onder leden aantoonbaar stijgt.

Bekijk case

Phone Case Designer


Met de Phone Case Designer kun je jouw eigen unieke telefoonhoesje ontwerpen. Upload bijvoorbeeld je eigen foto’s, login met Instagram of gebruik de ingebouwde fotogalerij en bekijk het resultaat in de realistische 3D preview.

De applicatie is volledig web en responsive, waardoor je altijd en overal kunt ontwerpen en kunt bestellen.

Zwitserleven

Zwitserleven was opzoek naar een redesign van de bestaande web applicatie PensioenInzicht, zodat hij weer up-to-date was en klaar was voor aankomende nieuwe functionaliteiten.

Op basis van onderzoek naar pensioenbegrip in Nederland en het gebruik van de oude applicatie, werd de applicatie volledig opnieuw ontworpen, zodat het goed aansloot bij de kennis en onzekerheid van de doelgroep.Dit resulteerde in het nieuwe PensioenInzicht dat 2,5 punt hoger scoorden in het tevredenheidsonderzoek dan de oude applicatie.

Bekijk case

Hamok

Hamok is een eigen product van Stijlbreuk. Met Hamok maak je in een handomdraai mockups van een bestaande website in een device.

Hamok is en desktopapplicatie die volledig met (front-end) webtechniek is ontwikkeld. De kracht van deze Single Page Application is dat er vanuit één code base naar meerdere platformen (MacOS, Windows en Linux) compiled kan worden.

Veel van de mockups die je ziet op onze website zijn met Hamok gemaakt. Probeer het zelf!

Download Gratis

Benieuwd hoe we jouw service en processen kunnen verbeteren? Daag ons uit!


Neem contact op met Werner: werner@stijlbreuk.nl of 013 - 20 32 2 48

Of stuur een .