Onderscheid jezelf met een product configurator of personalisatie tool

80% van de consumenten verkiest maatwerk- en personalisatie- boven standaardproducten. Speel daar met jouw bedrijf op in. Met slimme product configurators en personalisatie tools geef je bezoekers de klantervaring waarnaar zij verlangen.

De toekomst is maatwerk. Waar wacht je nog op?

Neem contact op

 

Onze verwachtingen waren hoog, maar Stijlbreuk heeft ze alsnog weten te overtreffen!
Gerbert Vos - Mede-eigenaar Custom Fotowand

Waarom Stijlbreuk?

We zijn een ingespeeld team van digitale specialisten dat ambitieuze bedrijven en merken helpt om de volgende stap te zetten.

Groot genoeg voor al jouw digitale ambities, maar ook klein genoeg om met maximale betrokkenheid en korte lijntjes altijd voor je klaar te staan.

✓ Iteratieve en visuele aanpak vanaf de start

✓ Neem alle stakeholders en collega’s mee in het proces

✓ Maatwerk front-end voor unieke merkbeleving

✓ Vergeet handwerk: al je processen worden geautomatiseerd.

✓ Produceer sneller en meer.

✓ Plaats direct producten op verschillende marketplaces, zoals Bol.com en Amazon.

✓ Door iedereen te gebruiken – maar dan ook echt iedereen.

✓ Handig in gebruik, responsive voor zowel desktop als mobiel.

Klanten waar we al trots mee samenwerken

Voorbeelden van onze maatwerk product configurators

B2C Telecom – Oneindig veel telefoonhoesjes 

Een uniek telefoonhoesje in 3D ontwerpen? Tuurlijk! Met de Phone Case Designer kan iedereen het zelf. We hebben meteen het gehele productieproces met onze digitale tooling geautomatiseerd. Hierdoor zijn zelfs de printtafels in de productiehal gekoppeld.

B2C Telecom heeft nu een compleet systeem om gepersonaliseerde producten op grote schaal te verkopen, via de eigen shop, Bol.com en Amazon.

Bekijk deze case

Custom Fotowand – wandbekleding met een persoonlijk printje

Een ontwerptool die het leven gemakkelijker maakt (en woonkamers mooier)? Check.

Custom Fotowand geeft iedereen de mogelijkheid om eenvoudig zijn of haar eigen behang te ontwerpen en je ziet direct of de kwaliteit op grootformaat er top uit komt te zien.

Bekijk deze case

Abel&Co - De juiste warmtepomp is zo gevonden

Is jouw huis geschikt voor een warmtepomp? Met deze configurator weet je het zo en ontvang je een gepersonaliseerde brochure als PDF in je mailbox.

Dankzij de slimme software aan de achterkant ontvangt Abel&Co alleen gekwalificeerde leads en krijgen niet-gekwalificeerde leads automatisch meer informatie.

Bekijk deze case

Product configurator: Meer dan een trend

Sinds 2008 is de online vraag naar gepersonaliseerde producten met ruim 800% gestegen. Kleding, telefoonhoesjes, sierraden, fotoproducten, accessoires, auto’s, chocolade — het houdt niet op.

Letterlijk, want naarmate de technische mogelijkheden (en het besef van productontwikkelaars) groeit, zal ook de complexiteit en breedte waarin configuratoren en productpersonalisatie worden toegepast blijven groeien.

Ervaring door voorop te lopen

We ontwikkelen al ruim 8 jaar product configurators, personalisatie tools en online designers. Oplossingen die het ontwerp van een product automatiseren, met een heleboel bijkomende voordelen voor de consument én de producent.

Samengevat noemen we deze expertise “Design Automation”.

Laagdrempelig door naadloze integraties

Goede techniek helpt je vooruit. Daarom kijken we verder dan de applicatie en zorgen wij er altijd voor dat een product configurator volledig integreert in je bestaande systemen en je workflows verbetert.

Zo heb je er weinig omkijken naar, en weet je zeker dat het aanbod in je configurator altijd up-to-date is.

Optimalisatie tot in de productiehal

Een goed voorbeeld van de integratie- en automatiseringsmogelijkheden is B2C Telecom waarbij we op basis van één design automatisch tientallen producten genereren, inclusief SKU’s, gegenereerde productfotografie én doorplaatsing naar bol.com en Amazon.

De integratie gaat zelfs tot in de productiehal. We genereren automatisch de optimale print tafels op basis van de ontvangen bestellingen, zodat iedere minuut in de productie optimaal benut wordt.

Laat je business groeien met een maatwerk product configurator

Werner staat voor je klaar! Vul het formulier in en hij neemt snel contact met je op.