Wij ontwikkelen maatwerk dashboards die jou inzicht geven om te groeien.

Maak je data inzichtelijk, verhoog je service en verhoog je conversie met een gebruiksvriendelijke maatwerk dashboard.

Start met een gratis strategie sessie met Werner om jouw ambities te bespreken:

Neem contact op

 

Bij Stijlbreuk weten ze duidelijk waar ze het over hebben. Hun kennis en ervaring weten zij heel goed in de complexe materie van pensioen door te voeren. Hun praktische manier van werken hield de snelheid in het project en daarmee de kosten in de hand.
Peter Keizer - Marketeer & Product Owner PensioenInzicht
Niet eenvoudig om veel technische informatie om te zetten in een duidelijk overzicht op een klein beeldscherm. In een oogopslag helder. Stijlbreuk heeft daar uitstekend bij geholpen. Ze waren een succesfactor in ons traject om tot stuurinformatie te komen voor de agrarische sector.
Tom Vollebergh - Project Manager Interpolis
Hoe krijg je een grote hoeveelheid informatie in een mooi én gebruiksvriendelijk dashboard? Met die vraag klopten we aan bij Stijlbreuk en kwamen met een strak dashboard dat helemaal voldeed aan onze wensen.
Michel Vennema - Head of Digital Analytics & Manager Innovation
Al sinds 2014 hebben we een succesvolle samenwerking met mooie resultaten, zoals aanmeldrecords en elk jaar de opening van een nieuwe vestiging. Stijlbreuk is het digitale verlengstuk van ons ProFit Gym team!
Rutger Brakel - Eigenaar ProFit Gym

Waarom Stijlbreuk?

We zijn een ingespeeld team van digitale specialisten dat ambitieuze bedrijven en merken helpt om de volgende stap te zetten.

Groot genoeg voor al jouw digitale ambities, maar ook klein genoeg om met maximale betrokkenheid en korte lijntjes altijd voor je klaar te staan.

✓ Sneller en beter inzicht in de belangrijkste KPIs.

✓ Met onze ervaring in complexe materie begrijpen we in no time jouw vraag.

✓ Iteratieve en visuele aanpak vanaf de start.

✓ Neem alle stakeholders en collega’s mee in het proces.

✓ Maatwerk front-end voor unieke merkbeleving.

✓ API-koppelingen? Geen probleem!

✓ Door iedereen te gebruiken – maar dan ook echt iedereen.

✓ Handig in gebruik, responsive voor zowel desktop als mobiel.

Klanten waar we al trots mee samenwerken

Voorbeelden van maatwerk dashboards

PensioenInzicht dashboard

Iedereen krijgt er mee te maken, maar weinig mensen weten echt hoe ze er later voorstaan. PensioenInzicht is een tool om meer inzicht in je pensioen te krijgen voor zowel klanten als niet-klanten.

Het redesign zorgde voor een enorme stijging in het tevredenheidsonderzoek, en scoorde 2,5 punt hoger ten opzichte van de oude tool.

Bekijk deze case

Veiligheidsbeeld

Onze applicatie Veiligheidsbeeld helpt Veiligheidsregio’s om informatiegestuurd te werken. Een superduidelijk dashboard met verrassend veel flexibiliteit en diepgang waar nodig.

Veiligheidsregio’s (VR) zijn samenwerkingsverbanden tussen gemeenten, nutsbedrijven, waterschappen, bedrijven en hulporganisaties. Het doel van VR’s is tweeledig. Ten eerste heeft de samenwerking een preventieve werking: door op de hoogte én in contact te blijven kunnen risico’s inzichtelijk gemaakt en beperkt worden.

Bekijk deze case

Glasheldere webapplicaties voor Interpolis

Interpolis is één van de grootste schadeverzekeraars van Nederland met een speciale tak gefocust op de agrarische sector. Met verschillende dashboards helpen we hen, om het afsluiten van een verzekering en het voorkomen van schade gemakkelijker èn leuker te maken voor de aangesloten klanten.

Bekijk deze case

ProFit Gym dashboards 

ProFit Gym biedt enorm veel persoonlijke service voor haar sporters dankzij meerdere gebruiksvriendelijke web applicaties en dashboards, zoals de Coach App die coaches ondersteunt in de persoonlijke begeleiding in de sportschool en de Club App voor Business Intelligence inzichten.

Alle dashboards zijn web-based, zodat ze op alle apparaten werken, en draaien met een API en headless back-end, waardoor we continu snel nieuwe functionaliteiten kunnen lanceren.

Bekijk deze case

Van data naar actie

In onze iteratieve aanpak met design sprints achterhalen we de belangrijkste inzichten. We werken het Dashboard uit in een design en klikbaar prototype. Dit maakt abstract visueel, wat het dialoog op gang brengt en het draagvlak binnen een organisatie kan vergroten.

Hiermee weten we zeker dat we vanuit de juiste behoefte het dashboard realiseren en dit de inzichten geeft die nodig zijn om in actie te komen.

Standaard Dashboard of maatwerk dashboard

Uiteraard zijn er een hoop standaard producten beschikbaar om een Dashboard mee in te richten. Met Power BI, Google Data Studio of Grafana zijn er relatief snel Dashboards te realiseren, en die zijn vaak prima genoeg voor de het geven van standaard inzicht.

Mocht je buiten de lijntjes willen kleuren en meer op zoek zijn naar maatwerk dan wordt het echter al snel lastig binnen zo’n pakket. Een op maat gerealiseerd dashboard heeft de kracht om het inzicht, de gebruikersvriendelijkheid en de overzichtelijkheid in te richten op basis van de exacte wensen.

Web als uitgangspunt

We focussen op de ontwikkeling van web-based software, omdat wij geloven in de voordelen van web.

Zo kun je met één codebase direct op web, iOS en Android lanceren en bieden nieuwe progressive technologieën steeds meer functionaliteiten die voorheen alleen met native apps mogelijk waren.

Zo is het dashboard op alle platformen in te zien én bespaar je ontwikkeltijd en budget.

Wil je ook maatwerk dashboards die het verschil maken?

Werner staat voor je klaar! Vul het formulier in en hij neemt snel contact met je op.