Wij ontwikkelen maatwerk dashboards die jou inzicht geven om te groeien

Maak je data inzichtelijk, verhoog je service en verhoog je conversie met een gebruiksvriendelijke maatwerk dashboard.

 

Hoe krijg je een grote hoeveelheid informatie in een mooi, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard? Met die vraag klopten we aan bij Stijlbreuk en kwamen met een strak dashboard dat helemaal voldeed aan onze wensen.  
Michel Vennema - Head of Digital Analytics & Manager Innovation

Wil je net als Michel inzicht creëren met maatwerk dashboards die perfect aansluiten op jouw data en bedrijf?

Van data naar actie

In onze iteratieve aanpak met design sprints achterhalen we de belangrijkste inzichten van echte gebruikers.

Hiermee weten we zeker dat we maximale impact genereren met de dashboards en dat deze 100% de inzichten geeft die nodig zijn om in actie te komen.

Maatwerk software in Vue of React

Om de optimale gebruiksvriendelijkheid te garanderen ontwikkelen we alle dashboards op maat. Zo passen ze zich perfect aan op alle apparaten en resoluties.

Bovendien ontwikkelen wij altijd met open source frameworks Vue.js en React, waarmee we gemakkelijk API’s kunnen koppelen of uit kunnen breiden om de data uit te onttrekken.

Progressive webapplicatie (PWA)

We focussen op de ontwikkeling van web-based software, omdat wij geloven in de voordelen van web.

Zo kun je met één codebase direct op web, iOS en Android lanceren en bieden nieuwe progressive technologieën steeds meer functionaliteiten die voorheen alleen met native apps mogelijk waren.

Zo bespaar je ontwikkeltijd én budget.

Voorbeelden van maatwerk dashboards


ProFit Gym dashboards 

ProFit Gym biedt enorm veel persoonlijke service voor haar sporters dankzij meerdere gebruiksvriendelijke web applicaties en dashboards, zoals de Coach App die coaches ondersteunt in de persoonlijke begeleiding in de sportschool en de Club App voor Business Intelligence inzichten.

Alle dashboards zijn web-based, zodat ze op alle apparaten werken, en draaien met een API en headless back-end, waardoor we continu snel nieuwe functionaliteiten kunnen lanceren.

Bekijk de volledige case
Al sinds 2014 hebben we een succesvolle samenwerking met mooie resultaten, zoals aanmeldrecords en elk jaar de opening van een nieuwe vestiging. Stijlbreuk is het digitale verlengstuk van ons ProFit Gym team! 
- Eigenaar ProFit Gym


PensioenInzicht dashboard

Iedereen krijgt er mee te maken, maar weinig mensen weten echt hoe ze er later voorstaan. PensioenInzicht is een tool om meer inzicht in je pensioen te krijgen voor zowel klanten als niet-klanten.

Het redesign zorgde voor een enorme stijging in het tevredenheidsonderzoek, en scoorde 2,5 punt hoger ten opzichte van de oude tool.

Bekijk de volledige case
Bij Stijlbreuk weten ze duidelijk waar ze het over hebben. Hun kennis en ervaring weten zij heel goed in de complexe materie van pensioen door te voeren. Hun praktische manier van werken hield de snelheid in het project en daarmee de kosten in de hand.
Peter Keizer - Marketeer & Product Owner PensioenInzicht


Searchresult Insights

Analytische tools en dashboards hebben de neiging om enorm door de data gedreven te worden.

Door op de eindgebruiker te focussen, evenals de menselijke expertise achter de cijfers, krijgen klanten meer inzicht in hun campagnes en kan Searchresult haar service nóg een stukje beter maken.

Bekijk de volledige case

Wil je ook maatwerk dashboards die het verschil maken?

Kom eens vrijblijvend langs!

Bel of mail Werner
Over ons