Wij ontwikkelen Vue.js webapplicaties die jou en je klanten een glimlach bezorgen.

Webapplicaties maken je processen gemakkelijker, effectiever en efficiënter, verhogen je service of verhogen je conversie.

Met een maatwerk Vue.js front-end koppel je gemakkelijk met al je gewenste API’s, blijft je app supersnel en is hij technisch ook helemaal klaar voor doorontwikkeling in de toekomst.

Met het nieuwe UX design en front-end van onze webapplicatie is de omzet onder bestaande klanten alleen al met 38% gestegen.
Marcel Hoogendoorn - CEO Absoluta

Onze creativiteit met enen en nullen is eindeloos. Welke impact kunnen we voor jou maken?

Jarenlange Vue.js expertise

We hebben jaren geleden de keuze gemaakt om al onze webapplicaties met het Vue.js framework te ontwikkelen.

We kennen daarom de ins&outs van het framework en hebben al onze development en deployment processen geoptimaliseerd. Zo kunnen we snelle, stabiele applicatie opleveren.

Maatwerk Vue.js webapplicatie

Om de optimale gebruiksvriendelijkheid te garanderen ontwikkelen we alle applicaties op maat. Zo passen ze zich perfect aan op alle resoluties, zijn ze goed te onderhouden en veilig.

We ontwikkelen al onze applicaties met het open source framework Vue.js, waarmee we gemakkelijk API’s kunnen koppelen of uit kunnen breiden.

Progressive webapplicatie (PWA)

We focussen op de ontwikkeling van webapplicaties, omdat wij geloven in de voordelen van web.

Zo kun je zelfs met één codebase direct op web, iOS en Android lanceren en bieden nieuwe progressive technologieën steeds meer functionaliteiten die voorheen alleen met native apps mogelijk waren.

Zo bespaar je ontwikkeltijd én budget.

Desktop webapp

Bovendien hebben wij de kennis en ervaring in huis om je applicatie als native desktop app publiceren voor Windows, MacOS en Linux.

Hiermee kun je, vanuit één codebase, de applicatie voor verschillende platformen en scenarios inzetten en optimaliseren. Zo bereik je ook gebruikers zonder internetverbinding.

Voorbeelden van maatwerk Vue.js webapplicaties


ProFit Gym webapplicaties

ProFit Gym biedt enorm veel persoonlijke service voor haar sporters dankzij meerdere gebruiksvriendelijke applicaties, zoals de Coach App die coaches ondersteunt in de persoonlijke begeleiding in de sportschool.

Alle apps zijn headless Vue.js applicaties die hun data uit één centrale back-end halen via API’s. Hierdoor is er één centrale plek voor de data en kunnen we continu snel nieuwe functionaliteiten kunnen lanceren.

Bekijk de volledige case
Al sinds 2014 hebben we een succesvolle samenwerking met mooie resultaten, zoals aanmeldrecords en elk jaar de opening van een nieuwe vestiging. Stijlbreuk is het digitale verlengstuk van ons ProFit Gym team!
- Eigenaar ProFit Gym


Mock-up tool Hamok

Met Hamok maak je in een handomdraai mockups van een website of applicatie.

Hamok is een desktop applicatie die volledig door Stijlbreuk is ontwikkeld door middel van web-technieken.

Een combinatie van het framework Vue.js en Electron maakt het mogelijk om de applicatie te gebruiken op MacOS en Windows

Bekijk de volledige case


Phone Case Designer

Met de Phone Case Designer kun je jouw eigen unieke telefoonhoesje ontwerpen. Upload bijvoorbeeld je eigen foto’s en bekijk het resultaat in de realistische 3D preview.

De applicatie is volledig web met het Vue.js framework ontwikkeld, koppelt gemakkelijk met de API van de webshop en is onderdeel van een ecosysteem van Vue.js webapplicaties voor beheer, ontwerp en productie.

Bekijk de volledige case
Wil jij ook webapplicatie in Vue.js die het verschil maakt?

Kom eens vrijblijvend langs!