Dynamische keuzehulp


Full Frame was op zoek naar een responsive website die paste bij hun nieuwe huisstijl en waarmee zij zich onderscheiden ten opzichte van de vele bureau's en freelancers. Door het grote aanbod aan producties en categorieën is het voor bezoekers lastig te bepalen of Full Frame voor hen de juiste partij is.

Vraag

Creëer een informatieve corporate website, waarmee Full Frame zich onderscheid en die het offline sales traject ondersteunt.

Oplossing

Met de keuzehulp krijgt de bezoeker na drie simpele vragen, een relevante selectie van het portfolio te zien. Video's kunnen worden opgeslagen en mee worden gestuurd met het contactformulier, zodat Full Frame direct weet waar de bezoeker naar op zoek is.

Resultaat

Een Wordpress website op maat, inclusief custom keuzehulp, waardoor het aantal leads en nieuwe opdrachten flink is gestegen.

Bekijk resultaat
"We waren opzoek naar een onderscheidende website en kenden Stijlbreuk al langer door een aantal gezamenlijke projecten. We wisten daarom dat we bij Stijlbreuk aan het goede adres waren. Ze denken met je mee, komen met creatieve ideeën en hebben altijd een snelle service. Daarnaast zijn het ook gewoon aardige jongens waar je ook een biertje mee wilt drinken."
Joris Vorselaars
Eigenaar Full Frame

Wordpress website op maat


Naast een volledig adaptive responsive website waar video centraal staat en het complete portfolio terug te vinden is, ontwikkelden we de keuzehulp, waarmee potentiële klanten gemakkelijk hun voorkeur van videostijl kunnen aangeven.

Inspiratie door keuzehulp


"Mensen die opzoek zijn naar video hebben al een bepaald beeld in hun hoofd. Als je laat zien dat je dit kunt leveren, dan zijn ze overtuigd."

Met een enorm portfolio en verschillende typen producties kan een bezoeker onmogelijk vinden wat hij zoekt, zonder alle items af te moeten gaan. Dankzij de keuzehulp kunnen we met 3 simpele vragen precies de interessante producties in het portfolio uitlichten, zodat de relevantie en conversie optimaal zijn.

Contact op basis van interesse


Wanneer de gebruiker video's gevonden heeft die hij tof vindt, dan kan hij ze opslaan en vervolgens meesturen met het contactformulier. Zo weet Full Frame vóór het eerste gesprek al waar de klant precies naar op zoek is.

Volledig responsive, uiteraard


Uiteraard is de website volledig responsieve, inclusief de keuzehulp. De gemiddelde bezoekduur steeg na de livegang met meer dan 200%, waardoor we kunnen concluderen dat het nu ook op mobiel een volwaardig marketingkanaal is.

Van schets naar opmaak

Samen mooie dingen maken?


Neem contact op met Werner: werner@stijlbreuk.nl of 013 - 20 32 2 48

Of stuur een .