Koninklijke website voor Royal Ahrend


Ondanks de rijke historie is de ambitie en visie voor de toekomst nog onverminderd sterk en zetten ze vol in op internationale groei. Om deze visie kracht bij te zetten en de merken onder Royal Ahrend te verbinden, ontstond de wens voor een overkoepelende website voor Royal Ahrend.

Vraag

Ontwerp de corporate website voor Royal Ahrend voor de internationale klanten, investeerders, partners en leveranciers van de merken die onderdeel zijn van Royal Ahrend.

Aanpak

Met een uitgebreid iteratief design traject. De front-end is los ontwikkeld om zonder (back-end) limitaties het design en UX neer te zetten. Vervolgens hebben we Wordpress gekoppeld om de content te beheren.

Resultaat

Een website volledig op maat gemaakt, dat hoort bij dit icoon van Nederlands design, waarbij we doorlopend blijven optimalseren en doorbouwen.

Bekijk resultaat

"Stijlbreuk heeft oog voor design, werkt overzichtelijk en zorgt in ieder stadium voor een tijdige oplevering. Kortom, een erg prettige samenwerking die heeft geleid tot een prachtige visuele en gebruiksvriendelijke website op maat. Deze website stelt Royal Ahrend in staat zich online beter te positioneren."

Jelle Van der Kolk
Business assistant to the CEO at Royal Ahrend

Less is more


De koninklijke uitstraling is doorgevoerd op alle niveaus van de website. In de heldere hiërarchie, de kleine details in het design en de rust.

Door hierin juist de fotografie en content centraal te stellen, spreekt de kwaliteit, het product en het bedrijf.

Intuïtieve kaart


Met de opmaat interactieve kaart vind je gemakkelijk het dichtstbijzijnde kantoor of contact. Intuïtief in gebruik door micro interacties en helemaal in de huisstijl van Royal Ahrend.

Hiervoor hebben we Google Maps als basis gebruikt, met een eigen UI en design daaromheen.

Adaptive responsive


Uiteraard is de gehele website voor alle apparaten geoptimaliseerd, zodat iedere gebruiker gemakkelijk bij de juiste informatie vindt. Zelfs de interactieve kaart is op mobiel nog perfect te gebruiken.

Samen mooie dingen maken?


Neem contact op met Werner: werner@stijlbreuk.nl of 013 - 20 32 2 48

Of stuur een .