Real-time inzicht in mijn marketingbureau?


Met passie en innovatie hoog in het vaandel is Searchresult al jaren een sterk digital marketingbureau. Vanuit die passie en innovatie ontstond de wens om een eigen tools te ontwikkelen, om de service, transparantie en merkbeleving verder te versterken.

Vraag

Searchresult schakelde ons in om het dashboard volledig te ontwerpen en de front-end te ontwikkelen, zodat het qua UX, flow en design past bij hun positie.

Oplossing

Analytische tools hebben de neiging om enorm door de data gedreven te worden. Wij hebben juist op de gebruiker gefocust in zowel UX en design, evenals de menselijke expertise achter de cijfers.

Resultaat

Een volledig custom design dashboard, waarmee klanten meer inzicht krijgen in hun marketingcampagnes en Searchresult haar service nóg een stukje beter maakt.

"Hoe krijg je een grote hoeveelheid informatie in een mooi, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard? Met die vraag klopten we aan bij Stijlbreuk. Wij leverden input, zij kwamen met een strak dashboard dat helemaal voldeed aan onze wensen."
Michel Vennema
Head of Digital Analytics & Manager Innovation

Insights


Als je Result in je naam hebt staan, dan beloof je ook wat. SR Insights geeft volledige transparantie in de resultaten, onderstreept het innovatieve karakter en versterkt de relatie met de klant.

Hiërarchie in KPI’s


De kunst van het weglaten is cruciaal. Er is zoveel data beschikbaar, dat je gemakkelijk verdwaalt in de getallen. Samen met Searchresult hebben we scherpe keuzes gemaakt in de balans tussen overzicht en inzicht.

De belangrijkste KPI’s worden uitgelicht voor een snel inzicht voor de managers. Gedetailleerde rapporten kunnen desgewenst gegenereerd worden om fijnmazig inzicht te krijgen in de lopende campagnes.

Extra diepgang door consultants


Om bepaalde trends uit- of toe te lichten kunnen consultants comments achterlaten in de rapporten voor de klant.

SR Insights is uiteindelijk geen SaaS (Software as a Service), maar blijft een digitaal verlengstuk van het menselijke bureau.

Gemakkelijk user management


Met vele nieuwe klanten en functieniveaus is het belangrijk dat het User Management gemakkelijk en overzichtelijk is in te stellen.

Bovendien is het met de groei en wisselingen in personeel gemakkelijk om ook overkoepelend consultants snel aan verschillende klantprojecten toe te voegen.

Samen mooie dingen maken?


Neem contact op met Werner: werner@stijlbreuk.nl of 013 - 20 32 2 48

Of stuur een .