Mijn beste investering van de afgelopen jaren?


Een van mijn beste investeringen de afgelopen jaren?

M’n AirPods.

Tijdens mijn studententijd zat ik veel in de trein, waardoor dat ook een lekker moment was om bijvoorbeeld te lezen. Maar sinds ik ‘aan het werk’ ben is mijn reistijd beperkt tot 5 minuten op de fiets, dus is ook dat natuurlijke moment verdwenen.

Dankzij deze witte dingen luister ik nu bijna dagelijks naar uiteenlopende podcasts waar ik elke dag weer iets van opsteek. Tussen m’n douche en de start van m’n werkdag zit ongeveer een uur, dus heb ik precies genoeg tijd voor een aflevering van de podcast waar ik op dat moment zin in heb.

Enkele podcasts waar ik met veel plezier naar luister:

De afgelopen weken luister ik juist naar een podcast die weinig met Stijlbreuk te maken heeft, maar alles met m’n belangrijkste bijzaak: fietsen.

Beter worden’ van Laurens ten Dam, Stefan Bolt en Jim van den Berg gaat over het sneller worden op de racefiets. Een mooie mix van diepgang, ouwehoeren en anekdotes. Zeker een aanrader als je ook van wielrennen houdt.

Werner Bastianen
Strategie en concept