Zelf je behang ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk

—Custom Fotowand
— Unieke fotobehang of foto frame

Het concept van conventioneel muurbehang is zo’n typisch voorbeeld van “net niet”. Natuurlijk is het idee van een patroon of print op je muur goed — het voegt kleur en leven toe aan je huis of kantoor. Maar in de praktijk is het veel werk om aan te brengen, zijn de opties beperkt en sluit het op z’n best voor 98% aan.

Enter Custom Fotowand. Naadloze, gigantische prints van ongeëvenaarde kwaliteit, geheel op maat. Samen met Gerbert en Gerrit (toevallig vader en zoon) ontwikkelden we een technisch hoogstaande configurator waarmee iedereen — jij, je buurman, de slager, misschien zelfs je oma — een fotowand op maat kan ontwerpen.

Onze verwachtingen waren hoog, maar Stijlbreuk heeft ze alsnog weten te overtreffen!
Gerbert Vos - Eigenaar - Custom Fotowand
0 1
— Design applicatie

Eat, sleep, customise, repeat

Design automation is hard op weg om de norm te worden, zéker in de consumentenmarkt. Voor de peuters van nu is het straks ondenkbaar om hetzelfde telefoonhoesje (of dezelfde muurdecoratie) als hun klasgenootjes te hebben.

Om daarop vooruit te lopen bouwden we een configurator die het zware werk zo argeloos verricht dat je er als gebruiker niets van meekrijgt. Dit noemen we het walk in the park-principe. Oké, dat is niet waar, maar het zou een goede term zijn. Bij deze.

Precies genoeg opties

Je zou een online versie van Photoshop kunnen bouwen. Maar of dat een goed idee is? Wij denken van niet. Door de gebruiker precies genoeg vrijheid te geven — zelf foto’s uploaden, tekst en logo’s toevoegen, kleuren wijzigen, formaat bepalen — weten we zeker dat iedere productie precies doet wat ‘ie doen moet: opvallen en shinen.

DPI-check

Om te garanderen dat iedere klant een prachtig eindproduct thuisbezorgd krijgt, behoeden we de gebruiker voor veelvoorkomende vergissingen. Zoal het uploaden van lage kwaliteit foto’s. Onze DPI-check geeft duidelijk aan of je foto aan de kwaliteitseisen voldoet.

Integraties

Zelden begeeft techniek zich op een eiland. Zo ook de configurator van Custom Fotowand. Deze integreert naadloos — net als het behang! — met verschillende systemen binnen de organisatie.

Op grote schaal gepersonaliseerde hoesjes met design automation
Bekijk case
Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in om jouw ambities te bespreken!