Een allround inspiratieplatform

—Playgrounds
Terug naar overzicht
— Inspiratieplatform

De nieuwe Playgrounds website is één groot inspiratieplatform, waarbij de artiest, zijn/haar werk en kruisbestuiving centraal staan. Met een volgepakt meerdaags festivalprogramma in Amsterdam én Breda, meerdere events door het hele jaar heen èn een online inspiratieplatform is Playgrounds nu een totaalplatform geworden voor de creatieve makers.

0 1
— Wordpress website op maat

Website

Inspiratieplatform

De website is één groot inspiratieplatform geworden, waarbij de artiest, zijn/haar werk en kruisbestuiving centraal staan.

Wanneer je bijvoorbeeld het spectaculaire werk bekijkt van meervoudig Bafta winnaar en Star Wars visual artist Neal Scanlan, dan zie je direct wanneer hij aanwezig is op een van de aankomende events. Op basis van zijn werk ontdek je daarnaast ook gerelateerd ander werk van bekende én onbekende makers die vergelijkbare expertises of stijl hebben.

Zo verlies je al snel de tijd uit het oog (we zullen het maar eerlijk toegeven).

Maatwerk WordPress

Het platform is aan de achterkant een maatwerk WordPress website, uitgebreid met onze eigen Stijlbreuk Secties. Hierin kan Playgrounds het content-heavy platform toch gemakkelijk beheren en de komende jaren uitbouwen. Met een slim categorisatie- en tag-systeem is content aan elkaar te linken, zodat de website een groot exploratie- en inspiratieplatform is geworden.

0 2
— Vue.js webapplicatie

Timetable app

Elk festival heeft een timetable nodig om in één oogopslag het programma te kunnen zien. Het maken van een timetable kan echter nogal wat voeten in de aarde hebben, zowel qua front-end als beheer. Wij maakten daarnaast timetable web component met behulp van Vue.js. Dit component is gekoppeld met de WordPress API om de data gecentraliseerd op te halen. De timetable is eenvoudig te beheren in WordPress.

Maatwerk content- en campagneplatform
Bekijk case
Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in om jouw ambities te bespreken!