Website voor Ruysdael Slaapkliniek

—Ruysdael Slaapkliniek
Terug naar overzicht
— Het online startpunt voor patiënten

Ruysdael Slaapkliniek is, zoals de naam al doet vermoeden, een kliniek gespecialiseerd in slaapproblematiek. Voor deze kliniek hebben we een website op maat gemaakt, waar alle problematiek én de behandelingen worden omschreven. Naast deze informatievoorziening, is de website ook hét startpunt voor patiënten door de gemakkelijke online testen en aanmeldformulieren.

De mannen van Stijlbreuk vinden het leuk om hun tanden te zetten in complexe uitdagingen, groot of klein – en dan de oplossing zo simpel mogelijk te maken. Dat vind ik fijn werken en geeft me het vertrouwen dat het hoe dan ook goed gaat komen.
Hester van Thiel - Marketeer Ruysdael Slaapkliniek
0 1
— Digitalisering van het offline proces

Digital design

Wat maakt een website een goede website? Ten eerste een ijzersterk design. Door zomaar een template te gebruiken onderscheid je je niet. En bovendien loop je dan heel snel tegen beperkingen aan. En wij houden niet van beperkingen ?.

En zoals iemand met een appel ooit wijs zei: “Design is niet alleen hoe het eruit ziet, design is hoe het werkt”.

Digitaliseren van intakes

De intake van nieuwe patiënten is één van de belangrijkste processen van de Ruysdael Slaapkliniek en gebeurde nog op papier.

Door de intake volledig te digitaliseren kunnen nieuwe cliënten sneller geholpen worden, nemen we veel (dubbel) werk uit handen voor het secretariaat en is het minder foutgevoelig.

Responsive to the bone

De responsive werking van een website is meer dan kolommen onder elkaar zetten. De schaal en verhouding varieert van mobiel, tablet en desktop. Hierop moet de layout en soms de content aangepast worden om de beste user experience te kunnen creëren.

Doordat we alles op maat maken, kunnen we de opmaak blijven fine tunen tot deze optimaal is!

Koppeling: Zorgkaart Nederland

Transparante reviews zijn hét bewijs voor een goede dienstverlening.

Door de laatste reviews over Ruysdael Slaapkliniek vanuit Zorgkaart Nederland te tonen, kunnen we op een transparante en relevante manier de kwaliteit en service van de kliniek benadrukken. Dus trek zelf je conclusies ?.

0 2
— Digitale intake zonder persoonlijke gegevens

Privacy & AVG-proof

Privacy first

Met de AVG is privacy een voorwaarde geworden en dat is maar goed ook. Om hieraan te voldoen zorgen we voor passende maatregelen, zoals het periodiek verwijderen van de data van ingezonden formulieren.

En de cookies, die stel je als bezoeker zelf gemakkelijk in met de simpele consent manager. Uiteraard zelf gemaakt (net als de cookies), zodat we deze volledig kunnen afstemmen op de situatie.

Privacy gewaarborgd bij digitale intakes

De digitale intake is in vele opzichten een flinke verbetering. Het waarborgen van de privacy bij de medische gegevens die hierbij gevraagd worden zijn echter van groot belang.

De gehele intake is daarom ook vanuit privacy oogpunt ontwikkeld. Wij kunnen, als bureau, geen enkele persoonlijke medische gegevens inzien, zonder aan gebruiksgemak in te boeten voor cliënten èn de kliniek.

Maatwerk content- en campagneplatform
Bekijk case
Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in om jouw ambities te bespreken!