Front-end development

We ontwikkelen front-end om je vingers bij af te likken. Design en front-end development gaan hand-in-hand om de beste gebruikservaring neer te zetten.

Dit doen we voor onze klanten én voor partners die op zoek zijn naar next level (API-based) front-end.

Met het nieuwe design en front-end van Stijlbreuk is de omzet onder bestaande klanten met 38% gestegen
Marcel Hoogendoorn - CEO Absoluta

Zet samen met ons ook de stap naar de ultieme gebruikerservaring om je conversie en gebruiksgemak te verhogen

User-centered front-end development

We geloven dat de gebruiker heilig is. Techniek moet daarvoor geen compromis zijn. Daarom ontwikkelen wij front-end los van de back-end techniek en leveren dit uiteindelijk op als los thema of als headless front-end.

Van web apps tot desktop

Als front-end specialisten houden wij wel van uitdagingen. De ontwikkeling van front-end technologie is bovendien zover, dat het niet alleen voor websites ingezet kan worden. Zo ontwikkelen we interactieve spellen, progressive webapps en volledige desktop apps.

ProFit Gym app ecosysteem

Voor ProFit Gym hebben we verschillende API-based front-end applicaties ontwikkeld op basis van één headless back-end.

Van een Coach App die coaches ondersteunt in de persoonlijke service tot de Club App, een business intelligence tool die de gezondheid van het bedrijf in de gaten houdt.

Zo draaien de applicaties op alle devices met één code base en kunnen we nieuwe functionaliteit in korte iteraties ontwikkelen.

Bekijk case

Royal Ahrend

De Royal Ahrend website is volledig maatwerk front-end met interactieve kaart en super responsive.

De front-end is omgezet naar een meertalig WordPress thema op maat, zodat de content gemakkelijk beheerd kan worden. Bovendien is het design in secties opgeknipt die vanuit WordPress ook volledig herbruikbaar zijn.

Bekijk case

Hamok

Hamok is een eigen product van Stijlbreuk. Met Hamok maak je in een handomdraai mockups van een bestaande website in een device.

Hamok is en desktopapplicatie die volledig met (front-end) webtechniek is ontwikkeld. De kracht van deze Single Page Application is dat er vanuit één code base naar meerdere platformen (MacOS, Windows en Linux) compiled kan worden.

Veel van de mockups die je ziet op onze website zijn met Hamok gemaakt. Probeer het zelf!

Bekijk Hamok

Corbion CLCM

Voor Corbion ontwierpen, ontwikkelden en koppelden we de nieuwe front-end voor hun CLCM tool.

Door gebruik te maken van Vue.js voor de ontwikkeling van de front-end was het koppelen met de bestaande backend een relatief eenvoudig proces. Omdat we zowel het design traject als het front-end ontwikkel traject verzorgden, werd de applicatie pixel perfect en volledig responsive opgeleverd.

Opzoek naar front-end specialisten?

Daag ons uit!Bel of mail Werner
Over ons