UI/UX

User Interface & User Experience design: de ultieme gebruikerservaring

Digitale interfaces zijn belangrijke contactmomenten geworden, is het belangrijk dat deze perfect aansluiten bij het merk èn de verwachtingen van de klant of gebruiker.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van de optimale UI en UX voor (web) applicaties en websites.

Frisse aanpak, strakke tijdslijnen, duidelijk budget. Succesfactor in ons traject om te komen tot stuurinformatie voor de agrarische sector.
Tom Vollebergh - Project manager Interpolis

Zet ook de stap naar de ultieme gebruikerservaring om je conversie en gebruiksgemak te verhogen

Design is how it works

Design gaat veel verder dan alleen de grafische vormgeving. Gelaagde complexiteit, hiërarchie en het verhogen van gebruikersgemak, zorgen voor een blije gebruiker en organisatie.

Door de doelgroep en het (business) doel te doorgronden, kunnen we de ideale gebruikerspaden ontwerpen. Dit geldt zowel voor applicaties voor de klant, als voor interne tools.

A good user experience is good business

Wij hechten naast gebruiksgemak veel waarde aan de ervaring die de gebruiker heeft tijdens de interactie met een product.

Want het gevoel van efficiëntie, interactiviteit en plezier dat de gebruiker heeft met jouw product, heeft invloed op de ervaring en merkbeleving die de gebruiker heeft. We zorgen ervoor dat de vormgeving perfect aansluit bij uw branding, merkbeleving en doelgroep.

Stijlbreuk aanpak

We ontwerpen en ontwikkelen in meerdere design sprints. Met deze iteratieve aanpak creëer je al tijdens het ontwerpproces intern draagvlak, kunnen we user tests afnemen voordat de ontwikkeling start en is het ontwerp al gevalideerd voor livegang.

Zo heb je vanaf de eerste designs maximale invloed op het eindresultaat én nemen we gemakkelijk alle stakeholders mee in het proces.

PensioenInzicht

Zwitserleven was opzoek naar een redesign van de bestaande web applicatie PensioenInzicht, zodat hij weer up-to-date was en klaar was voor aankomende nieuwe functionaliteiten.

Op basis van onderzoek naar pensioenbegrip in Nederland en het gebruik van de oude applicatie, werd de applicatie volledig opnieuw ontworpen, zodat het goed aansloot bij de kennis en onzekerheid van de doelgroep. Dit resulteerde in het nieuwe PensioenInzicht dat 2,5 punt hoger scoorden in het tevredenheidsonderzoek dan de oude applicatie.

Bekijk case
Stijlbreuk weet duidelijk waar ze het over hebben. Hun kennis en ervaring weten zij heel goed in de complexe materie van pensioen door te voeren.
Peter Keizer - Product Owner Zwitserleven

Glasheldere applicaties voor Interpolis

Niks is zo veranderlijk als het weer, zeker in Nederland. Boeren kunnen daarom bij Interpolis hun teelt verzekeren tegen verschillende weersomstandigheden die hun opbrengst in gevaar kunnen brengen, zoals storm, hagel en overmatige regenval.

Interpolis schakelde ons in om de web applicatie waarin de boeren hun (jaarlijkse) polisaanvraag indienen opnieuw te ontwerpen, voor een optimaal gebruiksgemak.

Bekijk case
Niet eenvoudig om veel technische informatie om te zetten in een duidelijk overzicht op een klein beeldscherm. In een oogopslag helder. Stijlbreuk heeft daar uitstekend bij geholpen.
Tom Vollebergh - Project manager Interpolis

Searchresult Insights

Searchresult schakelde ons in om het Insights dashboard te ontwerpen en de front-end te ontwikkelen, zodat het qua UX, flow en design past bij hun positie. Analytische tools hebben de neiging om enorm door de data gedreven te worden. Wij hebben juist op de gebruiker gefocust in zowel UX en design, evenals de menselijke expertise achter de cijfers.

Naar alle tevredenheid hebben we een volledig custom design dashboard opgeleverd, waarmee klanten meer inzicht krijgen in hun marketingcampagnes en Searchresult haar service nóg een stukje beter maakt.

Bekijk case
Hoe krijg je een grote hoeveelheid informatie in een mooi, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard? Met die vraag klopten we aan bij Stijlbreuk en kwamen met een strak dashboard dat helemaal voldeed aan onze wensen. 
Michel Vennema - Head of Digital Analytics & Manager Innovation

Wil jij ook de ultieme user experience?

Daag ons uit!

Bel of mail Werner
Over ons