Inspiratiesessie: Grip op AI

Benut de kansen van AI binnen je organisatie.

Klaar voor AI?

Met de snelle opkomst van revolutionaire generatieve AI-applicaties zoals ChatGPT, Midjourney en Stable Diffusion, begrijpen we dat veel bedrijven worstelen om de impact en implicaties van AI volledig te bevatten.

Bij Stijlbreuk maken we complexe materie graag minder abstract, zo ook met AI. We zijn op de hoogte van de nieuwste AI-modellen, leggen je uit hoe deze werken en integreren ze om waarde te creëren voor jouw organisatie.

De inspiratiesessie bestaat uit twee delen; Ontdekken en Handelen. Eerst nemen we je mee in de wereld van AI zodat je deze begrijpt. Vervolgens bekijken we hoe dit toepasbaar is voor jouw organisatie.

 

Op de volgende vragen krijg je antwoord

Wat is Generatieve AI?

Leer wat generatieve AI inhoudt, waar het vandaan komt en hoe het nou eigenlijk werkt.

Hoe ga ik aan de slag met AI binnen mijn organisatie?

Ontdek hoe je tools zoals ChatGPT kunt inzetten om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en klant-interacties te verrijken. We behandelen hoe generatieve AI in verschillende sectoren werkt en laten zien hoe je dit in je eigen workflow integreert.

Hoe integreer ik AI in mijn bedrijfsprocessen?

Tijdens een interactieve sessie brengen we samen de processen binnen jouw organisatie in kaart. We identificeren welke AI modellen de grootste impact kunnen maken en creëren een strategie voor implementatie. Tevens bespreken we hoe je de risico’s en verantwoordelijkheden van generatieve AI kunt beheren.

Hoe ziet de toekomst van AI eruit?

Ontvang een voorproefje van de toekomstige ontwikkelingen in generatieve AI en hoe deze je werkgebied kunnen beïnvloeden.

Voor wie is deze sessie?

Deze sessie is een uitnodiging voor iedere manager, C-Level professional of ondernemer die de potentie van AI wil ontgrendelen binnen zijn of haar organisatie, maar niet precies weet waar te beginnen. Stap in, en we nemen je mee op reis.

De details van de sessie

 

 • Tijdsduur: Een sessie van een dagdeel. Op maat voor jouw organisatie. Op het inspirerende kantoor van Stijlbreuk.
 • Format: Een mix van presentatie en interactieve werkvorm
 • Output: AI concepten die van waarde kunnen zijn binnen je organisatie
 • Prijs: Neem contact op voor een prijs op maat

Kies je pakket

Standaard

 • Inspirerende presentatie: Een praktisch ingestoken presentatie waarin de waarde van AI duidelijk wordt voor je organisatie. Afgestemd op de huidige kennis binnen je organisatie.
 • Interactieve Workshop: waarin de werkzaamheden op verschillende niveaus binnen de organisatie in kaart worden gebracht en uitgewerkt hoe AI modellen deze werkzaamheden kunnen verbeteren

Plus

 • Alles in Standaard
 • Maatwerk Quick Dive: Een toegespitste voorbeeld case op basis van jouw organisatie in de presentatie. Tijdens de intake wordt hoog-over in kaart gebracht wat de voornaamste processen binnen het bedrijf zijn. Dit wordt meegenomen in de presentatie waarbij een voorbeeld case gepresenteerd hoe AI een rol zou kunnen spelen binnen het bedrijf.

Premium

 • Alles in Standaard en Plus
 • Evaluatierapport: Een rapport na de sessie, waarin de belangrijkste leerpunten, aanbevelingen en een stappenplan voor de implementatie van AI in jouw organisatie staan op basis van de output van de interactieve workshop.
 • Opzet private ChatGPT: Een eigen omgeving waarin ChatGPT via een API wordt opengesteld voor je organisatie.

Voor alle pakketten geldt Digitale nazorg: Een digitale opvolg-sessie om te bespreken hoe de AI-concepten en strategieën binnen je organisatie worden geïmplementeerd en om eventuele uitdagingen te bespreken.

Waarom Stijlbreuk?

Stijlbreuk staat niet aan de zijlijn, wij zijn actief betrokken bij de AI-revolutie. We praten er niet alleen over, maar we bouwen ook. We realiseren AI-gedreven applicaties voor onze klanten en bouwen prototypes met de nieuwste A.I. modellen. Met onze hulp begrijp je AI niet alleen, maar zorgen wij ook voor de daadwerkelijke integratie ervan binnen je organisatie.

Bekijk deze artikelen:

Alvast inlezen?

Wat vonden eerdere deelnemers?

Royal Herkel

Zeer goede en informatieve sessie waarbij we als Royal Herkel een goed overzicht hebben gekregen van AI en gelijk een nuttige discussie hoe we dit kunnen toepassen in ons bedrijf. Zeer nuttig en Stijlbreuk heeft laten zien dat zij materie deskundig zijn. Echt een aanrader.

René Groen – Managing Director @ Royal Herkel

Brightskills

De interessante en informatieve presentatie over AI door Jeroen heeft ons zeer zeker geïnspireerd en op ideeën gebracht

Daniel Mulder – Founder & Owner @ Brightskills

Marketing Zaanstreek

Ik wil je nogmaals bedanken voor jullie komst en super inspirerende presentatie afgelopen donderdag. Ik heb alleen maar positieve berichten gehoord.

Anneke Wijdogen-Vis – Directeur @ Marketing Zaanstreek

Young Perfect

De AI presentatie van Jeroen was van essentieel belang tijdens het thema Fygital van de Xperienceclub tour november 2023. Volgens velen uit de groep de beste AI prestatie ever! Hoop geleerd, veel nieuwe inzichten met een vleugje humor gebracht!

Jaap de Jong – Ondernemer & Young Perfect

Vraag een intakegesprek aan

Plan nu een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw unieke behoeften en doelen in kaart brengen, voor een op maat inspiratiesessie over de impact van AI op jouw organisatie.