MAATWERK WORDPRESS WEBSITE

Een maatwerk WordPress website, waarmee je bezoekers tot klanten maakt

Wij ontwikkelen jouw succesvolle maatwerk WordPress website, die ingericht is op het behalen van je doel, snel is in gebruik, aansluit bij de huisstijl en gemakkelijk is in beheer.

Stijlbreuk heeft oog voor design, werkt overzichtelijk en zorgt in ieder stadium voor een tijdige oplevering. Een erg prettige samenwerking die heeft geleid tot een prachtige en gebruiksvriendelijke maatwerk WordPress website.  
Jelle van der Kolk - HR director Royal Ahrend

Wil je ook een onderscheidende maatwerk WordPress website met meer waardevolle bezoekers, hogere conversie en loyale klanten?

De beste ervaring op elk apparaat

We bouwen iedere maatwerk WordPress website adaptive responsive, zodat de website op ieder apparaat goed werkt. Of je hem nu op je 4K cinema display bekijkt of op je 4 inch iPhone-scherm.

SEO-vriendelijk

De nieuwste techniek, cleane code en supersnelle hosting die is gespecialiseerd voor WordPress websites zorgen voor de optimale vindbaarheid.

Gemakkelijk te beheren

Maatwerk geldt niet alleen voor een gelikt design aan de voorkant, maar ook juist ook in het optimaliseren van het CMS.

Zo kun je gemakkelijk de website beheren, zonder dat je daar onnodig veel tijd mee kwijt bent.

Stijlbreuk aanpak

We hebben alle kennis in huis (of in ons netwerk) om jouw websiteproject van a tot z te regelen.

Met onze iteratieve aanpak heb je maximale invloed op het eindresultaat en nemen we gemakkelijk alle stakeholders mee in het proces.

 

Voorbeelden van onze maatwerk Wordpress websites


Website First Impression

Voor een bedrijf dat beleving verkoopt, is ook de online indruk van groot belang.

Voor deze audio-visuele grootmacht uit Tilburg hebben we een volledige WordPress website op maat gemaakt, zodat ook de eerste online indruk verpletterend is.

Bekijk de volledige case
Proactief, positief en constructief; zo hebben we de samenwerkingen ervaren. De Stijlbreukelingen waren flexibel en oplossingsgericht. Blij met het resultaat en de samenwerking!
Ron Haans - Chief Experience Officer

Nieuwe aanmeldrecords voor ProFit Gym

De website is een belangrijk communicatie- en wervingskanaal voor ProFit Gym. Het uitgangpunt was dat de gehele website beweging en sport moet ademen.

Ook al zit je thuis achter de computer of in de trein op je mobiel, ProFit Gym ís sport en daagt jou altijd uit om het maximale uit jezelf te halen.

Bekijk de volledige case
Al sinds 2014 hebben we een succesvolle samenwerking met mooie resultaten, zoals aanmeldrecords en elk jaar de opening van een nieuwe vestiging. Stijlbreuk is het digitale verlengstuk van ons ProFit Gym team!  
Rutger Brakel - Eigenaar ProFit Gym

We are Playgrounds

Een WordPress CMS moet in dienst staan van de content en informatie en ook op die manier ingericht worden. Uiteindelijk zit je als marketeer het meest op de website van alle bezoekers.

Voor Playgrounds lag de focus daarom ook zo snel en efficient content te kunnen toevoegen dat flexibel aan artiesten, gerelateerde artiesten én events gelinkt kan worden.

Bekijk de volledige case

Ben je op zoek naar maatwerk WordPress website specialisten?

Werner staat voor je klaar! Vul het formulier in en hij neemt snel contact met je op.

Over ons