Een onderscheidende WordPress website, die je gemakkelijk up-to-date houdt

Wij ontwerpen en ontwikkelen jouw maatwerk WordPress website, die je écht onderscheidt van de concurrentie, het content beheer gemakkelijker maakt en zo snel en veilig is als je had gehoopt.

Stijlbreuk heeft oog voor design, werkt overzichtelijk en zorgt in ieder stadium voor een tijdige oplevering. Een erg prettige samenwerking die heeft geleid tot een prachtige en gebruiksvriendelijke maatwerk WordPress website.  
Jelle van der Kolk - HR director Royal Ahrend

Wil je ook een onderscheidende maatwerk WordPress website met meer waardevolle bezoekers, gemakkelijk beheer aan de achterkant en koppelingen naar andere systemen?

Stijlbreuk aanpak

We hebben alle kennis in huis (of in ons netwerk) om jouw websiteproject van a tot z te regelen.

Met onze iteratieve aanpak heb je in elke stap van het proces controle op het eindresultaat en nemen we gemakkelijk alle stakeholders mee in het proces.

Gemakkelijk te beheren

Maatwerk geldt niet alleen voor een gelikt design aan de voorkant, maar ook juist ook in het optimaliseren van het CMS.

Zo kun je gemakkelijk de website beheren, zonder dat je daar onnodig veel tijd mee kwijt bent.

SEO-vriendelijk

De nieuwste techniek, cleane code en supersnelle hosting die is gespecialiseerd voor WordPress websites zorgen voor de optimale vindbaarheid.

De beste ervaring op elk apparaat

We bouwen iedere maatwerk WordPress website adaptive responsive, zodat de website op ieder apparaat goed werkt. Of je hem nu op je 4K cinema display bekijkt of op je 4 inch iPhone-scherm.

Voorbeelden van onze maatwerk Wordpress websites


Website First Impression

Voor een bedrijf dat beleving verkoopt, is ook de online indruk van groot belang.

Voor deze audio-visuele grootmacht uit Tilburg hebben we een volledige WordPress website op maat gemaakt, zodat ook de eerste online indruk verpletterend is.

Bekijk de volledige case
Proactief, positief en constructief; zo hebben we de samenwerkingen ervaren. De Stijlbreukelingen waren flexibel en oplossingsgericht. Blij met het resultaat en de samenwerking!
Ron Haans - Chief Experience Officer

Nieuwe aanmeldrecords voor ProFit Gym

De website is een belangrijk communicatie- en wervingskanaal voor ProFit Gym. Het uitgangpunt was dat de gehele website beweging en sport moet ademen.

Ook al zit je thuis achter de computer of in de trein op je mobiel, ProFit Gym ís sport en daagt jou altijd uit om het maximale uit jezelf te halen.

Bekijk de volledige case
Al sinds 2014 hebben we een succesvolle samenwerking met mooie resultaten, zoals aanmeldrecords en elk jaar de opening van een nieuwe vestiging. Stijlbreuk is het digitale verlengstuk van ons ProFit Gym team!  
Rutger Brakel - Eigenaar ProFit Gym

Hét inspiratieplatform voor bakrecepten 

De website van FunCakes biedt volop inspiratie voor leuke en lekkere bakrecepten, het volledige overzicht van alle FunCakes producten en een zoekoptie voor verkooppunten om alle taartbenodigdheden in te slaan. Onze uitdaging was om de enorme hoeveelheid aan recepten en producten tot een gebruiksvriendelijk platform te kneden.

Bekijk de case
Stijlbreuk heeft onze huisstijl vertaald naar een prachtige website, waar onze producten, foto’s en lekkere recepten veel beter tot z’n recht komen. Naast een mooi design zitten er ook verschillende mooie technische snufjes in, zoals een uitgebreide tool voor het zoeken naar recepten en een upload/download tool voor het backend beheer. 
Rosalinda Moritz - Online & Trade marketeer

Een uitgesproken merk met een nét zo'n uitgesproken website 

HYPD is een jong en energiek online marketingbureau dat haaks staat op alle brave en iets wat stoffige marketingbureau’s. Ze praten niet over generation X, Y, Z alsof het studieobjecten zijn. Nee, ze zíjn de doelgroep.

Wij hebben deze (nieuwe) naam vertaald naar een opvallend merk. Uiteraard mét een maatwerk website, die nét zo uitgesproken is als de boys & girls van HYPD zelf.

Bekijk de case

Ben je op zoek naar maatwerk WordPress website specialisten?

Werner staat voor je klaar! Vul het formulier in en hij neemt snel contact met je op.

Over ons