Maatwerk WordPress website

Wij ontwerpen en ontwikkelen jouw maatwerk WordPress website, die je écht onderscheidt van de concurrentie, het content beheer super gemakkelijker maakt en koppelt met alles wat je wilt.

Plan een vrijblijvende kennismaking met Werner om jouw ambities te bespreken:

Neem contact op
Stijlbreuk heeft oog voor design, werkt overzichtelijk en zorgt in ieder stadium voor een tijdige oplevering. Een erg prettige samenwerking die heeft geleid tot een prachtige en gebruiksvriendelijke maatwerk WordPress website.
Jelle van der Kolk - HR director Royal Ahrend
Proactief, positief en constructief; zo hebben we de samenwerkingen ervaren. De Stijlbreukelingen waren flexibel en oplossingsgericht. Blij met het resultaat en de samenwerking!
Ron Haans - Chief Experience Officer
Al sinds 2014 hebben we een succesvolle samenwerking met mooie resultaten, zoals aanmeldrecords en elk jaar de opening van een nieuwe vestiging. Stijlbreuk is het digitale verlengstuk van ons ProFit Gym team!
Rutger Brakel - Eigenaar ProFit Gym
Stijlbreuk heeft onze huisstijl vertaald naar een prachtige website, waar onze producten, foto’s en lekkere recepten veel beter tot z’n recht komen. Naast een mooi design zitten er ook verschillende mooie technische snufjes in, zoals een uitgebreide tool voor het zoeken naar recepten en een upload/download tool voor het backend beheer.
Rosalinda Moritz - Online marketeer

Waarom Stijlbreuk?

We zijn een ingespeeld team van digitale specialisten dat ambitieuze bedrijven en merken helpt om de volgende stap te zetten.

Groot genoeg voor al jouw digitale ambities, maar ook klein genoeg om met maximale betrokkenheid en korte lijntjes altijd voor je klaar te staan.

✓ Iteratieve en visuele aanpak vanaf de start

✓ Neem alle stakeholders en collega’s mee in het proces

✓ Maatwerk front-end voor unieke merkbeleving

✓ Gemakkelijk zelf te beheren en flexibel uit te breiden met unieke ‘lego blokken’

✓ Geoptimaliseerde techniek voor SEO

✓ Supersnel dankzij geoptimaliseerde WordPress hosting & caching

✓ Uitgebreide zoekmogelijkheden met Elastic Search

✓ Externe koppelingen met jouw systemen

Voorbeelden van onze maatwerk Wordpress websites

First Impression’s eerste indruk

Voor een bedrijf dat beleving verkoopt, is ook de online indruk van groot belang.

Voor deze audio-visuele grootmacht uit Tilburg hebben we een volledige WordPress website op maat gemaakt, zodat ook de eerste online indruk verpletterend is.

Bekijk deze case

Nieuwe aanmeldrecords voor ProFit Gym

De website is een belangrijk communicatie- en wervingskanaal voor ProFit Gym. Het uitgangpunt was dat de gehele website beweging en sport moet ademen.

Ook al zit je thuis achter de computer of in de trein op je mobiel, ProFit Gym ís sport en daagt jou altijd uit om het maximale uit jezelf te halen.

Bekijk deze case

Hét inspiratieplatform voor bakrecepten 

De website van FunCakes biedt volop inspiratie voor leuke en lekkere bakrecepten, het volledige overzicht van alle FunCakes producten en een zoekoptie voor verkooppunten om alle taartbenodigdheden in te slaan. Onze uitdaging was om de enorme hoeveelheid aan recepten en producten tot een gebruiksvriendelijk platform te kneden.

Bekijk deze case

Een uitgesproken merk met een nét zo’n uitgesproken website 

HYPD is een jong en energiek online marketingbureau dat haaks staat op alle brave en iets wat stoffige marketingbureau’s. Ze praten niet over generation X, Y, Z alsof het studieobjecten zijn. Nee, ze zíjn de doelgroep.

Wij hebben deze (nieuwe) naam vertaald naar een opvallend merk. Uiteraard mét een maatwerk website, die nét zo uitgesproken is als de boys & girls van HYPD zelf.

Bekijk deze case
Ben je op zoek naar maatwerk Wordpress website specialisten?

Werner staat voor je klaar! Vul het formulier in en hij neemt snel contact met je op.