Koninklijke website voor Royal Ahrend

—Royal Ahrend
Terug naar overzicht
— Vraag

Ondanks de rijke historie is de ambitie en visie voor de toekomst nog onverminderd sterk en zetten ze vol in op internationale groei. Om deze visie kracht bij te zetten en de merken onder Royal Ahrend te verbinden, ontstond de wens voor een overkoepelende website voor Royal Ahrend.

0 1
— Corporate website gericht op multinationals

Koninklijke website

Stijlbreuk heeft oog voor design, werkt overzichtelijk en zorgt in ieder stadium voor een tijdige oplevering. Een erg prettige samenwerking die heeft geleid tot een prachtige en gebruiksvriendelijke website op maat.
Jelle Van der Kolk - Business assistant to the CEO at Royal Ahrend

Less is more

De koninklijke uitstraling is doorgevoerd op alle niveaus van de website. In de heldere hiërarchie, de kleine details in het design en de rust.

Door hierin juist de fotografie en content centraal te stellen, spreekt de kwaliteit, het product en het bedrijf.

Intuïtieve kaart

Met de opmaat interactieve kaart vind je gemakkelijk het dichtstbijzijnde kantoor of contact. Intuïtief in gebruik door micro interacties en helemaal in de huisstijl van Royal Ahrend.

Hiervoor hebben we Google Maps als basis gebruikt, met een eigen UI en design daaromheen.

Adaptive responsive

Uiteraard is de gehele website voor alle apparaten geoptimaliseerd, zodat iedere gebruiker gemakkelijk bij de juiste informatie vindt. Zelfs de interactieve kaart is op mobiel nog perfect te gebruiken.

Maatwerk content- en campagneplatform
Bekijk case
Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in om jouw ambities te bespreken!