UI & UX design


Een goede user interface (UI) zorgt voor de verbinding tussen technologie, de gebruiker en business. Wij zijn sterk in het creëren van digitale interfaces waarin het behalen van uw doel het uitgangspunt is. Denk bijvoorbeeld aan het beter informeren van de klant, het verbeteren van gebruiksgemak of het verhogen van conversie. We ontwerpen en ontwikkelen van mobiel naar tablet tot desktop.

Design is how it works

Design gaat om het creëren van gebruikersgemak en het helpen van de gebruiker bij het behalen van het gewenste resultaat. We houden van overzichtelijke ademende designs waarmee de doelgroep eenvoudig uit de voeten kan.

Door de doelgroep en het (business) doel te doorgronden, kunnen we het ideale pad ernaartoe plaveien. We ontwerpen en ontwikkelen in een iteratief proces, waarin we tijdens het ontwerpproces usertests afnemen en optimaliseren.

A GOOD USER EXPERIENCE IS GOOD BUSINESS

UX gaat verder dan UI. Wij hechten naast gebruiksgemak veel waarde aan de ervaring die de gebruiker heeft tijdens de interactie met een product. Want het gevoel van efficiëntie, gemak en plezier dat de gebruiker heeft tijdens het gebruik van uw product hebben invloed op het gevoel dat de gebruiker heeft bij uw bedrijf. We zorgen ervoor dat de ervaring die de klant heeft aansluit bij uw branding, merkbeleving en doelgroep.

The proof of the pudding...

Wij ontwerpen onderscheidende digitale middelen en applicaties voor onze technische partners en klanten.

Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en gemak hoog in het vaandel. Dit leveren we op als pixel-perfect designs, interactief prototype of we gaan all the way en ontwikkelen de complete front-end klaar om gekoppeld te worden aan een headless back-end.

We laten ons werk liever voor ons spreken...


"Bij Stijlbreuk weten ze duidelijk waar ze het over hebben. Hun kennis en ervaring weten zij heel goed in de complexe materie van pensioen door te voeren. Dit zorgde ervoor dat na een goede debriefing er in één keer een functioneel en goed interactie design stond voor ons vernieuwde PensioenInzicht.

Om het compleet te maken bouwden zij tegelijkertijd een prototype in de stijl van Zwitserleven. Zo konden we PensioenInzicht uitstekend gebruiken voor een usability onderzoek en om intern de handen op elkaar te krijgen. Hun praktische manier van werken hield de snelheid in het project en daarmee de kosten in de hand."

Peter Keizer
Marketeer & Product Owner PensioenInzicht - Zwitserleven
Zwitserleven

Zwitserleven was opzoek naar een redesign van de bestaande web applicatie PensioenInzicht, zodat hij weer up-to-date was en klaar was voor aankomende nieuwe functionaliteiten.

Op basis van onderzoek naar pensioenbegrip in Nederland en het gebruik van de oude applicatie, werd de applicatie volledig opnieuw ontworpen, zodat het goed aansloot bij de kennis en onzekerheid van de doelgroep.Dit resulteerde in het nieuwe PensioenInzicht dat 2,5 punt hoger scoorden in het tevredenheidsonderzoek dan de oude applicatie.

Bekijk case

InDeShop

Een goede gebruikerservaring is fundamenteel voor zowel service applicaties als sales-gedreven middelen.

Voor indeShop “de leukste online winkel voor bijzondere accessoires”, hebben we de volledige webshop geanalyseerd en de UI / UX opnieuw neergezet. Bovendien waren we verantwoordelijk voor de nieuwe huisstijl die aansluit bij de hernieuwde propositie en doelgroep.

Dankzij het geoptimaliseerde design schoten de resultaten omhoog: De conversie is met 109% gestegen en de omzet zelfs met 119%.

Bekijk case

Search Result

SearchResult


Searchresult schakelde ons in om het Insights dashboard te ontwerpen en de front-end te ontwikkelen, zodat het qua UX, flow en design past bij hun positie. Analytische tools hebben de neiging om enorm door de data gedreven te worden. Wij hebben juist op de gebruiker gefocust in zowel UX en design, evenals de menselijke expertise achter de cijfers.

Naar alle tevredenheid hebben we een volledig custom design dashboard opgeleverd, waarmee klanten meer inzicht krijgen in hun marketingcampagnes en Searchresult haar service nóg een stukje beter maakt.

Bekijk case

Benieuwd hoe we jouw User Experience kunnen verbeteren? Daag ons uit!


Neem contact op met Werner: werner@stijlbreuk.nl of 013 - 20 32 2 48

Of stuur een .